About us | Edutalk.vn

About Edutalk.vn

Introduction

EDUTALK.VN is a well-known online platform connecting language teachers-tutors and learners.

LEARNING WITH NATIVE TEACHERS

At Edutalk.vn, we believe that the key to success in mastering a language is human element. Edutalk.vn is established to connect learners with teachers. By connecting online, learners can easily look for American teachers to learn English or a Chinese friend to practice Chinese with. Edutalk.vn believes that everyone can acquire any languages based on this method.

LEARNING COMMUNITY WITH THOUSANDS OF LEARNERS

Edutalk.vn Community currently owns a system of over 3000 learners and hundreds of experienced teachers. Many courses are continuously running on Edutalk.vn everyday; and especially, there are more and more learners as well as teachers exploring an efficiently educational method through one-on-one teaching.

ACQUIRING ENGLISH MORE EASILY

Edutak.vn believes language learning is changing crucially because traditional learning methods are replaced gradually by online method. Conventional learning not only costs a lot but also has no result. Fluent English users are mostly exchange students. However, native teachers can easily reach their learners through the Internet. And we believe that whoever and wherever you are, you are able to acquire English with this type of learning.

Testimonials

Edutalk.vn giúp tôi và các cộng sự kết nối với những người bản xứ và những giáo viên ngoại ngữ giàu kinh nghiệm. Đây là nơi lý tưởng cho những người học ngoại ngữ mà không có điều kiện sống ở nước ngoài, nhưng muốn luyện tập hằng ngày.

- Luật sư Nguyễn Kiều Hưng - Luật sư điều hành Hãng luật Giải Phóng

Edutalk.vn gây bất ngờ cho tôi về tiện ích kết nối giữa Giáo viên và Học viên. Trong một thế giới đầy bận rộn, Edutalk.vn đã tỏ ra đặc biệt linh hoạt với rất nhiều lựa chọn có sẵn cho Khách hàng. Tôi tin rằng, mô hình đào tạo ứng dụng công nghệ trực tuyến của Edutalk.vn sẽ mang lại nhiều giá trị thiết thực và khác biệt cho cộng đồng những người học ngoại ngữ.

- Nhà báo Đoàn Quý Lâm - Chủ tịch HĐQT, Giám đốc Công ty CP Tập đoàn Truyền thông MAIA

Edutalk.vn đã tạo ra 1 sự đột phá mới trong phương pháp Giảng dạy và Học tập. Giúp tôi chủ động trong việc lựa chọn Khoá học và Gia sư phù hợp với bản thân. Vốn kiến thức của tôi được mở rộng tối đa với chi phí hợp lý. Thật tuyệt vời. Cảm ơn Edutalk.vn.

- Cường Đỗ -  Grab Enterprise Sales

Bạn có thể dễ dàng lựa chọn các Khóa học tiếng Anh phù hợp, cũng như thời gian và địa điểm linh hoạt với chất lượng giảng dạy cao tại Edutalk.vn. Đặc biệt với các hỗ trợ tiện ích tốt nhất, Edutalk.vn giúp cho Học viên cải thiện trình độ tiếng Anh trong thời gian ngắn nhất.

- Nguyễn Lý Bình -  OnePay - Senior Business Development

Tôi đánh giá cao sự nỗ lực của Edutalk.vn trong thời gian qua. Với việc hợp tác giữa The Coffee House và Edutalk.vn khẳng định sẽ mang lại không gian học thuận tiện và thoải mái, tạo nên trải nghiệm học - dạy thú vị cho người Học viên và Giáo viên.

- Phạm Nguyên Toàn -  The Coffee House - Senior Marketing Excecutive